Merhaba Misafir

Resim

hackleme sorunum var

Yönetim Panelinde Karşılaştığınız Sorunlar

Yetkili: Kategori Sorumlusu

hackleme sorunum var

İleti ateş-i aşkına 15 Ağu 2008 17:58

arkadaşlar siteme birisi uye oldu.gelir gelmez sorun çıakrmay başladı yok ben bu siteyi silerim yok ben bu siteyi ele geçirrim yok ben bu sitenin sahibi olurm yok ben bu siteyi 10 dkka hack sitesi yaparım

sizce bu olabilrimi.ben ihitmal vermiyorum böle bir şeyin olacağına çünkü sitelerimizin emin ellerde olduğüunu gayet ii biliyorum ama yinede sormak istedim
En son Özgür tarafından, 15 Ağu 2008 18:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Sebep: renkli yazmak yasaktır
ateş-i aşkına

Forum Adresiniz: incirliklisesi

Re: hackleme sorunum var

İleti fearfactor 15 Ağu 2008 18:03

valla arkadasım o uyeyı sıl hatta ip sını banla en iyisi bu bazen oyle serefsızler cıkar ben formuna hıc bıse olmaz dıye dusunuyorum
genturk.forumlari.ne
fearfactor

Forum Adresiniz: genturk.forumlari.ne

İleti ateş-i aşkına 15 Ağu 2008 18:08

ya bende öle yapcam ıpden banlıcam ama yinde emin olmak istedim.
ateş-i aşkına

İleti hayali 15 Ağu 2008 18:11

sorun olacağını sanmıyorum,hacklenme gbi durumlarda,tüm forumlar kapanıp otomatik olarak buraya yöneliyor.
İçin rahat olsun,hacklenme falan olursa da mail atarsın verilerini geri yüklerler ;)
CekirgeForumGelin bir olalım
Kullanıcı avatarı
hayali
Destek Birimi
Destek Birimi

Forum Adresiniz: http://www.cekirgeforum.net/

İleti ateş-i aşkına 15 Ağu 2008 18:16

çok teşekür ediyorum .burdan forumlari.net yöneticilerine sayıgıyla slm yolluyorum yaptıkları iş için
ateş-i aşkına

İleti onurcan 15 Ağu 2008 18:34

arkadaşım öezl mesajdan say söv ve ip banla hiçbişe olmaz
M & M
Kullanıcı avatarı
onurcan

Forum Adresiniz: kanlica.forumlari.ne

İleti YaSeNYA 16 Ağu 2008 02:33

ateş-i aşkına yazdı:arkadaşlar siteme birisi uye oldu.gelir gelmez sorun çıakrmay başladı yok ben bu siteyi silerim yok ben bu siteyi ele geçirrim yok ben bu sitenin sahibi olurm yok ben bu siteyi 10 dkka hack sitesi yaparım

sizce bu olabilrimi.ben ihitmal vermiyorum böle bir şeyin olacağına çünkü sitelerimizin emin ellerde olduğüunu gayet ii biliyorum ama yinede sormak istedim

Her atıp tutanı kaale almamak lazım :) bende de vardı bir tane paralı sistemdeydik adam ha bire attı tuutu hack yaparım silerim alırı vs diye ama tehditlerde kaldı :mrgreen: o yazdı biz güldük :lol: bir hacker böle laf üretmez sessizce işini yapar imzayı basar gider :lol: önem verme :) sinir oluyorsan banla ipini tipini :razz:
YaSeNYA
Kullanıcı avatarı
YaSeNYA

Forum Adresiniz: yasenya.forumlari.ne

İleti trajedy 17 Ağu 2008 09:15

YaSeNYA yazdı:
ateş-i aşkına yazdı:arkadaşlar siteme birisi uye oldu.gelir gelmez sorun çıakrmay başladı yok ben bu siteyi silerim yok ben bu siteyi ele geçirrim yok ben bu sitenin sahibi olurm yok ben bu siteyi 10 dkka hack sitesi yaparım

Her atıp tutanı kaale almamak lazım :) bende de vardı bir tane paralı sistemdeydik adam ha bire attı tuutu hack yaparım silerim alırı vs diye ama tehditlerde kaldı :mrgreen: o yazdı biz güldük :lol: bir hacker böle laf üretmez sessizce işini yapar imzayı basar gider :lol: önem verme :) sinir oluyorsan banla ipini tipini :razz:

haklısın hiç bir hacker bu kadar laf üretmez gelir dağıtır imzasını bırakır indexide basar gider yani kendini fazla ön plana çıkarmaz.Böylelerine bir temiz ban atıcan sonrada gülücen :lol: :lol:
trajedy

Forum Adresiniz: sanalife.forumlari

İleti ateş-i aşkına 18 Ağu 2008 16:01

evet haklısınız benim bildiğişmde bir hacker ıp numarasını gizler amabunun numarası balkabağı gibi ortada :D
ateş-i aşkına

İleti YaSeNYA 18 Ağu 2008 18:14

hide ip kullanıyorda olabilir:) boş ver kaale alma dedigim gibi ben hackerim diye ciyaklayanı kaale alma :D
o daha lamer bile degildir :mrgreen: hacker ne iz birakır ne laf üretir 2 kod ögrenmekle hacker olunmaz gül geç :mrgreen: her işin bi egitimi iı kalitesi vardır
YaSeNYA
Kullanıcı avatarı
YaSeNYA

Forum Adresiniz: yasenya.forumlari.ne

Yönetim Paneli Sorularınız

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir