| Merhaba Misafir |
|---|
![]() |
Yetkili: Kategori Sorumlusu
Kralex yazdı:abi valla benim yazdığım yazı normal..vede normal görünüyor..demekki bir problem var..valla bak bende normal görünüyor.

Kralex yazdı:ALLAHALLA YA BEN HİÇ BİR YAZIMI BÜYÜK YAZMADIM DAHA ÖNCEDEN VARDIDA YAKIN ZAMANDA HİÇ OYNAMADIM YAZI BOYUTUYLANEYSE

Kralex yazdı:YA HANİ NORMAL OLDU DEMİŞTİN NECATİ ABİ..AĞLAMAK İSTİYORUM YA VALLA BEN BÜYÜK YAZMIYOM

Kralex yazdı:ha abi sen onu diyorsuuuun..allahalla baştan desene bende hani kocaman yazma varya onu diyon sandım..oldumu..

necati yazdı:Kralex yazdı:ha abi sen onu diyorsuuuun..allahalla baştan desene bende hani kocaman yazma varya onu diyon sandım..oldumu..
Vermezse mabud, neylesin sultan mahmut!..

Kralex yazdı:ABİ BENLE İLGİLENDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA GERÇEKTENDE ROWLAR UÇMUŞTU AMA NEDENİ İMAGE NİN URL SİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM ŞİMDİ HERŞEY GÜZEL OLDU.ÇOK SAĞOL SENİN SAYENDE...

Kralex yazdı:bak benim canımı sıkmayın..ne salak muamelesi yapıyorsunuz be..abi dedik sen gelmiş salak muamelesi yapıyon özgür abi kilitle şu konuyu..ben o büyük ifadesini ŞU ŞEKİLDE ANLAMIŞTIM...allahallaya..vay be insanlık ölmüş.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir