| Merhaba Misafir |
|---|
![]() |
Yetkili: Kategori Sorumlusu

YaSeNYA yazdı:domain sadece sitenizin ismidir...net,com,org gibi:)herhangi bir eklenti olamaz![]()
Benim ögrenmek istedigim domain bizim ismimize ve e-posta adresimizemi kayıtlı oluyor....yönlendirmeyi biz yapabiliyormuyuz şifre veriliyormu bize? domain sorgulamasında ismimiz adresimiz görülüyormu ?
ultraslan517 yazdı:Sipraşiniz için teşekkürler. İstemiş olduğunuz Yıllık paketin fiyatı 20 YTL'dir.Aşağıdaki hesaba parayı yatırabilirsiniz. Kredi kartı ya da başka banka yoluyla para yollamak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Böyle Bie Yazı var.İrtibata Geçin Deniliyorr.!
Ben Havale etmek istiyorum.Başka türlü de yapabilir miyim?
Bunu size nasıl ileteceğim?
Pek anlaşılır olmamış yazı.yani ben şimdi gidip yarın iş banksaına parayı yatırıyım mı?
---- EDIT ----
Birde Hesap No diyor bende öyle bir şey yok..!
Nasıl Dolduracağım o formu.
---- EDIT ----
Ne Yapalım Bekleyeceğiz Artık.!Çünkü zor bir şey herhalde.Biz anlamayız ne olduğunu..!
Geçmiş Olsun..!Domain im gelsin bir de +Rap bana yeter.!
kamut yazdı:şey ben almak istiyorum ama nasıl ödeme yapılacağını bilmiyorum
biz size bilgi veririz dionuz ama benim almam buna bağlı yani nasıl ödiyeceğimi bilirsem alacağım eğer sipariş ver butonuna tıklarsak mecburen almak mı zorundayız yoksa ondan sonra ödeme koşullarına göre onay seçeneklerimi suncak sınız çok merak ediyorum en kısa sürede cevap yazmanızı diliyorumhadi bye

Özgür yazdı:ultraslan517 yazdı:Sipraşiniz için teşekkürler. İstemiş olduğunuz Yıllık paketin fiyatı 20 YTL'dir.Aşağıdaki hesaba parayı yatırabilirsiniz. Kredi kartı ya da başka banka yoluyla para yollamak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Böyle Bie Yazı var.İrtibata Geçin Deniliyorr.!
Ben Havale etmek istiyorum.Başka türlü de yapabilir miyim?
Bunu size nasıl ileteceğim?
Pek anlaşılır olmamış yazı.yani ben şimdi gidip yarın iş banksaına parayı yatırıyım mı?
---- EDIT ----
Birde Hesap No diyor bende öyle bir şey yok..!
Nasıl Dolduracağım o formu.
---- EDIT ----
Ne Yapalım Bekleyeceğiz Artık.!Çünkü zor bir şey herhalde.Biz anlamayız ne olduğunu..!
Geçmiş Olsun..!Domain im gelsin bir de +Rap bana yeter.!
O bölümü boş bırakabilirsin
---- EDIT ----kamut yazdı:şey ben almak istiyorum ama nasıl ödeme yapılacağını bilmiyorum
biz size bilgi veririz dionuz ama benim almam buna bağlı yani nasıl ödiyeceğimi bilirsem alacağım eğer sipariş ver butonuna tıklarsak mecburen almak mı zorundayız yoksa ondan sonra ödeme koşullarına göre onay seçeneklerimi suncak sınız çok merak ediyorum en kısa sürede cevap yazmanızı diliyorumhadi bye
Sipariş ver demenizin ardından biz domain'inizin uygun olup olmadığını inceliyoruz. Daha sonra size ödeme bilgilerini gönderiyoruz. Bu durumdan sonra almak mecburi değil. ister parayı yatırır alırsınız, ister almazsınız
turk-cafe yazdı:Selam ben başvuruda bulundum ama bana mail gelmedi.. yaklaşık 1 buçuk gün oldu. Ne zaman gelir..
TuN@ yazdı:ben bir kaç gün önceden başvuru yapmıştım şimdi o geçerli olurmu ?

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir