Umut yazdı:Özgür abi phpbb yi smf ye aktarsak olmuyomu smf gelcek diye siteme paylaşım yapmıyorum ya nolur bişiler diyin...
Aslında phpbb den smf ye geçiş için convert var. Ama bu 5 - 10 kişi için yapılır. Düşün forumlari.net in kaç üyesi var( Forum Sayısı: 7389) Bu iş çok zor olur. Kısaca yapılamaz.
arkadaşlar ben smf kullanıyorum yeni açtığım siteyide bilen biliyor zaten.Gayet memnunum siteme canlılık,deneyim,seviye + rep gibi bir çok özellik kattım.Ve ilk başlarda zorlansada kolay bir şey.Ftp biraz zor gelmişti ama alıştım onada.Herkesede tavsiye ederim smf yi forumlari.net smf forum sistemini açarsa bence durmayın smf forum açın emin olunki çok daha iyi.
smf forumların bazı güzel özellikleri var yapımıda uzun sürmüyor ancak söz ettiginiz ücretsiz smf forumlarda emeginiz bir anda yok olabiliyor...dersler agır bastı nete giremediniz veya 1 hafta net baglantınız kesildi forum siliniyor...bu olay kaç arkadasımın başına geldi:(ama forumları net smf getirince insan güvenle kullanabilir:)bende smf bekliyorum