Forumlari.Net üzerinden almış olduğunuz http://yeniklasor.forumlari.net adresinin sahibi olarak 22.04.2008 15.44'te info@forumrehberi.com adresine ahlak dışı ve ağır hakaretler içeren bir mail attığınızı tespit ettik.
Bu konuda en geç 1 gün içerisinde açıklama yapmamanız durumunda forumunuzu kapatıp avukatımızla iletişime geçeceğimizi bildirmek istedik.
Saygılarımla
--
Omer Ucan
________________________________________________________________________________________________________
1. Olarak Kardeşim 2 Senedir Forumlari.Net Kullanan Biriyim Gelip Sana Küfür Etcek Kaadar Caiz Değilim.. Neyin Suç Oldunu Bilirim YeniKlasor.Forumlari.Net En İyilerde Ve Galiba Baktığım Kadarıyla Forumlari.net iletişimden biri benim adıma sizi mesaj attı... Ki %90 Böyle Direk Beni Suçlamanız Veya.. Mahkeme Felan Demeniz Cok Yanlış Karşınızda Siteyi Acıp Kapayan Biri Yok.. Veya 100 İleti yazıp bırakan yok forum için okadar uğraş verip bırakcak kadar salak değilim..
2. Olarak Beni Bilenler Bilir.. El Alışkanlığıdır.. Msnde Olsun Sitelerde Olsun Her Zaman Yazılarımı Baş Harfi Büyük Olur... Görüldüğü Gibi..
3. Olarak İp Adresi Diye Birşey Var Ordan Baka Bilirsin... tuni@windowslive.com İstediğiniz An Ulaşa Bilirsiniz
Saygılarımla:
Tunahan Bayraktar