Merhaba Misafir

Resim

Lütfen Yetkili 1 Kişi Baksın...

Yardım Forumu ile ilgili Konular

Yetkili: Kategori Sorumlusu

Forum kuralları
Bu Forum sadece Yardım Forumu(yardim.forumrehberi.com) ile ilgili konuları içerir. Lütfen forum tanıtımı ya da forumlarınızla ilgili konuları buraya açmayın.

Lütfen Yetkili 1 Kişi Baksın...

İleti tunahan 23 Nis 2008 01:23

Merhaba

Forumlari.Net üzerinden almış olduğunuz http://yeniklasor.forumlari.net adresinin sahibi olarak 22.04.2008 15.44'te info@forumrehberi.com adresine ahlak dışı ve ağır hakaretler içeren bir mail attığınızı tespit ettik.

Bu konuda en geç 1 gün içerisinde açıklama yapmamanız durumunda forumunuzu kapatıp avukatımızla iletişime geçeceğimizi bildirmek istedik.

Saygılarımla

--
Omer Ucan

________________________________________________________________________________________________________

1. Olarak Kardeşim 2 Senedir Forumlari.Net Kullanan Biriyim Gelip Sana Küfür Etcek Kaadar Caiz Değilim.. Neyin Suç Oldunu Bilirim YeniKlasor.Forumlari.Net En İyilerde Ve Galiba Baktığım Kadarıyla Forumlari.net iletişimden biri benim adıma sizi mesaj attı... Ki %90 Böyle Direk Beni Suçlamanız Veya.. Mahkeme Felan Demeniz Cok Yanlış Karşınızda Siteyi Acıp Kapayan Biri Yok.. Veya 100 İleti yazıp bırakan yok forum için okadar uğraş verip bırakcak kadar salak değilim..

2. Olarak Beni Bilenler Bilir.. El Alışkanlığıdır.. Msnde Olsun Sitelerde Olsun Her Zaman Yazılarımı Baş Harfi Büyük Olur... Görüldüğü Gibi..

3. Olarak İp Adresi Diye Birşey Var Ordan Baka Bilirsin... tuni@windowslive.com İstediğiniz An Ulaşa Bilirsiniz ;)

Saygılarımla:
Tunahan Bayraktar
Yeniklasor.Forumlari
tunahan

Forum Adresiniz: YeniKlasor

Re: Lütfen Yetkili 1 Kişi Baksın...

İleti Özgür 23 Nis 2008 10:19

Zaten forumda gezdiğiniz, oluşturduğunuz IP adresleri göz önüne alınarak böyle bir mesaj atılmıştır size...

Mesajda da açıklama istenmiş, siz olmadığınıza dair düzgün bir şekilde mail atarsanız sorun çözülecektir. Bu şekilde mail atmanız olayı çözmez.
Kullanıcı avatarı
Özgür
Destek Birimi
Destek Birimi

Forum Adresiniz: http://forumlari.net

İleti tunahan 23 Nis 2008 12:57

Maili Kime Atcam... Kardeş Benim Pcme Biri Girip Böyle Birşey Diyemicene Göre..++ İp Adresim Göz Önünde Bulundurulmadını Düşünüyorum.. Böyle Birşey Yapmak İstesem Gizli Biryerden Atardımm Ve Gidip Site Adı Veya Başka Birşey Vermezdim Akıl Var Mantık Var
Yeniklasor.Forumlari
tunahan

İleti SkyMeta 23 Nis 2008 13:11

Özgür Kardeşiminde belirttiği gibi bir yanlışlık olabilceği ifade ediliyor bu yanlış anlamayıda ortadan kaldırmak için size gelen maile burada belirttiğiniz gibi bir mail atabilirsiniz ve size karşı suçlamaları ortadan kaldırabilirsiniz ki şu ihtimalde olabilir sahte maille sizi tanıyan biri de böyle birşey yapmış olabilir sizin adresinizi filan verdiğine göre mailde sitenizi kapattırmakta istiyor olabilir Ömer abiye bu sorunu iletip daha detaylı bilgi edineceğim ve varsa böyle bir durum onaydan geçireceğim !
Root.Forumlari.net
SkyMeta

Forum Adresiniz: Root.Forumlari.Net

İleti tunahan 23 Nis 2008 13:17

Sağolasın Kardeş Kesin. Öyle Çünkü 2 Senedir Bunu Kullanıyom Yani. Niye Adama Küfür Edim.. Attığı E-Maile Karşılık Okey Sağol Hemen
Yeniklasor.Forumlari
tunahan

İleti turkeymap 19 Ağu 2008 21:50

yanlışlık olabilir
SeZeNaKsU.FoRuMlArİ
Kullanıcı avatarı
turkeymap

Forum Adresiniz: fenerbahcem.forumlari.net

Forumda

Kimler çevrimiçi