[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 243: Undefined variable: config [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3179) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3179) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3179) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3179) Forumlari.Net • Konuyu görüntüle - Nasıl Forum ve Katagori Oluştururum ?
yaws arkadaşlar şu alt forumu nasıl yapııyosunuz ben okadar uğraştım yapamadım bikere şansıma geldi yaptım sonra yapamadım bidaha bi açıklayan olursa sefinirimsss
Arkadaşlar yalnızca Kategori ve Forum açmanız yetmez, gözükmüyor diyorsunuz; hem kendinize hem de diğer kullanıcılara yönelik İZİN vermeniz gerekmektedir, yoksa gözükmez. (Forum izinleri bölümünden ) kolay gelsin..
Bakın Arkadaşlar Kategorileri Açıyorsunuz Ama Gözükmüyor Çüünkü İçinide Forum Açmanız Gerekli Mesala Genel Kategori Açtınız Gözükmüyor İçine Koymak İstediğiniz Yazın Genelin İçine Açmak İstediğiniz Duyurular Diyelim Ana Foruma Açtığın Kategoriyi Tıkla Olur Bende Aynı Sorunları Yaşıyordum Sonra Çözdüm
arkadaşım yönetim panelini görebilmek için öncelikle sityene girmelisin sitene girdikten sonra giriş yap...ardından sayfanın en altına gel... Yönetim paneli var tıkla... www.solizm.forumlari.net
ben şöyle bi site açtım.www.iddaatahminleri.forumlari.net diye.adrese tıkladığım zaman böyle adres yok diyor.ben bu adresi www.forumlari.net adresinden forum kur bölümünden açtım.acaba başka yerden mi açılıyor.kısacası nasıl ve nereden açılıyor???