ewt ya kalksın benım rape daır bı sıtem var ama yukarda karı kız resmı olmuyo gercekten buna bı el atın baska turlu reklamlar yapın kardes gercekten olmuyo her sıte arkadaslık sıtesı deyıl herseyden once tesekkur ederım bana bole bı fırsat verdınız ama bıraz verdıgınız ımkanı guzel verınkı ınsanlar daha fazla mınnettar olsun nese hadı degıstırcegınızı umarak tesekkurlerımı sunuyorum ve rıca edıyorum kaldırın o resmı
siz bu resimleri görmek istemiyorsanız..Mozilla kullanmanızı tavsiye ederim .. Mozilla sayesinde resimler gözükmez.. Ayrıca diğer reklamlar olunca kimse girmiyor..Biraz böyle reklamlar olunca reklamlara tıklanıyor..Onun için böyle yapıyorlar..Dedğim gibi mozilla ile kaldırabilirsiniz..
MaMeGa yazdı:nasıl olcak o iş ben kaldıramıyorum..!
firefox kullanıyorsan "adblock" eklentisi sayesinde bütün rekları engellebilirsin buradan download et ve engellemek istediğin resme sağ tıkla ve "resmi engelle" sekmesine tıkla http://www.1download-tr.info/adblock-plus-0-7-5-3.html
yukarıdaki linke basınca izin ver seçeneğin etıkla tekrar downloada bas..
Kardeşler biraz mantıklı olun..Onu koyma bunu koyma.Burada site bedava hizmet veriyorlar ve bunun için para ödüyorlar.Çok mesaklı iseniz gidin paralı reklamsız forum açın..