Dikkat!

Lütfen soru sormadan önce :

announces/soru-sorma-destek-alma-sablonu-t10034.html

Dikkat :

27.05.2010 tarihli datacenter'dan kaynaklanan bir arıza nedeniyle kesinti yaşanmaktadır. Sorun kısa sürede çözülecektir

Süper Bir Hoşgeldiniz Mesajı!

Hoşgeldiniz Mesajı Modülü ile ilgili konular

Yetkili: Genel Yetkili

Süper Bir Hoşgeldiniz Mesajı!

İleti eck19 » 20 Tem 2009 12:13

Kod: Tümünü seç
Merhaba [color=#FF0000][b]{USERNAME}[/b]![/color]

Öncelikle değerli vaktini ayırıp,Süper Dünya Forum'a üye olduğunuz için teşekkür ediyorum.

Burda tüm moderatör arkadaşlarımızla ihtiyacı olanlara yardım etmek için toplandık. İnanın elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Eğer sizin için birazcık da olsa yardımcı olabilmişsek ne mutlu bize. Bu mesajı bizim için ne kadar değerli olduğunuzu bilmeniz için yolluyorum. Sitemize üye olan her yeni kullanıcının bir insan olduğunun farkındayız.

Ve tüm insanlardan isteğimiz şu; lütfen açılan konulara teşekkür etmeyi unutmayın, konuyu açan insanın ne kadar uğraştığını düşünün, ettiğiniz o teşekkürü ASLA ama ASLA küçümsemeyin bir teşekkür bile bizi çok gururlandırıyor. Allahın hayır duasını esirgemeyin lütfen.

Eğer sizde yardım etmenin zevkini yaşamak ve hep beraber yeni şeyler öğrenmek istiyorsanınız size bazı tavsiyelerim olacaktır:

Kullanıcı Panelinize gidip:

ordan imza ayarlarınızı ve

avatar ayarlarınızı değiştirerek forumda bir kişilik oluşturunuz.Sizi tanıyabilmemizi sağlayınız.

Tabii ki sizi tanımak için bunlar yetmez. Lütfen Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları

forumunda kendinizi tanıtınız. Ve Genel Sohbet

forumunda muhabbete katılınız.

Daha sonra paylaşım yaparak insanların hayır duasını kazanabilirsiniz.
Bizimle ilgili düşüncelerinizi, isteklerinizi, şikayetlerinizi,ihbarlarınızı  veya sorularınızı Süper Dünya Forum Hakkında bölümünde açarak bize iletebilirsiniz.

Unutmayın; hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz...

Son olarak sitemize üye olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim. İnşallah üye olduğunuza değer ve pişman olmazsınız.

Hayırlı Forumlar...

[color=#FF0000][b]Not: Bu bir karşılama mesajıdır. Lütfen cevap yazmayınız.[/b][/color]

Genel Sohbet bölümü ve Tanışma Ve Hoşgeldin Mesajları Bölümü bende var ama,siz kendinize göre ayarlayınız!

Süper Dünya Forum benim forumumun adıdır,lütfen kendi forumunuza göre ayarlayınız! :)
Kullanıcı avatarı
eck19

Forum Adresiniz: http://superdunyaforum.forumlari.net/forum.html

Re: Süper Bir Hoşgeldiniz Mesajı!

İleti Joker » 20 Tem 2009 12:53

Güzel ama diğeri daha güzel.Karakter sorunu çekmiyoruz.BBCode ile halledilmiş.Ama yinede emeğine sağlık.
Kullanıcı avatarı
Joker

Forum Adresiniz: http://ahenkforum.forumlari.net

Hoşgeldiniz Mesajı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir