Merhaba Misafir

Resim

S-İ-T-E-L-E-R-D-E NEDE-N REKLA-M YASA-K?

Yetkili: Kategori Sorumlusu

S-İ-T-E-L-E-R-D-E NEDE-N REKLA-M YASA-K?

İleti ultraslan517 28 Tem 2008 02:28

Sitelerde neden hep reklam yapmak yasaktır deniliyor.
Küçük site reklamları PageRank ları falan mı düşürüyor?
AslanMekan.Com
ultraslan517

Forum Adresiniz: samiyen.forumlari.ne

Re: S-İ-T-E-L-E-R-D-E NEDE-N REKLA-M YASA-K?

İleti hayali 28 Tem 2008 02:34

reklam yapmak yasak değil...
sadece google adsence reklamları yasak...
CekirgeForumGelin bir olalım
Kullanıcı avatarı
hayali
Destek Birimi
Destek Birimi

Forum Adresiniz: http://www.cekirgeforum.net/

İleti ultraslan517 28 Tem 2008 03:01

Yok hayır.!
Mesela Frmtr ye yorumla ya falan öyle büyük forum sitelerinde kendi sitemin adresini yazınca hemen o konu siliniyor.Benide siteden atıyorlar.
AslanMekan.Com
ultraslan517

İleti hayali 28 Tem 2008 03:04

ee tabi atarlar :D sonucta sen onlara rakipsin ve ordan bir üye bile senin sitene gelse onların zararına bir durum...bende reklam yaptırmıyorum mesela
Kullanıcı avatarı
hayali
Destek Birimi
Destek Birimi

İleti ultraslan517 28 Tem 2008 03:09

hayali yazdı:ee tabi atarlar :D sonucta sen onlara rakipsin ve ordan bir üye bile senin sitene gelse onların zararına bir durum...bende reklam yaptırmıyorum mesela

Hmm Bende zannediyorum.PageRank Düşüyor.Ondan İzin Vermiyorlar. :mrgreen:
AslanMekan.Com
ultraslan517

İleti Özgür 28 Tem 2008 09:40

Adsense bir sitede iki tane farklı reklama izin vermiyor. O yüzden yasak

ancak biraz daha büyüyebilirsek Adsense ile özel bir ortaklık yapılabiliyor. Sitenizdeki tüm reklamları kaldırabilir . Sizin reklamlarınızı yayınlayabiliriz. Bundan da fak bir yüzde alabiliriz
Kullanıcı avatarı
Özgür
Destek Birimi
Destek Birimi

Forum Adresiniz: http://forumlari.net

İleti YaSeNYA 28 Tem 2008 13:12

Bir çok büyük sitelerde linkler ve ilanlar bölümü var web site tanıtım forumlari var insanlar o forumlarda sitelerini tanıtıyorlar:)üyeler ise tercihlerine göre ziyaret ediyorlar....Ben üye çalındıgına inanmıyorum üyeler hoşlarına giderse giderler yoksa kendilerini bulundukları siteye baglayan bir durum varsa yani memnunsalar forumdan yönetimden bir yere gitmezler:)5 yıldır takıldıgım büyük bir site var orada bir yıgın site ilanı tanıtımı var hiç birine gitmemişimdir demek ki bulundugum site bana yetiyor:)Benim 2 forum sitemde de link ilan bölümü ve site tanıtımları var isteyen sitesinin linkini verir tanıtır...Ama özel msj la ve diger forumlarda reklam yapmaya kalkar iş degişir önce uyarı baktık devam bannnnnnnnn:D

yasenya.forumlari.net
YaSeNYA
Kullanıcı avatarı
YaSeNYA

Forum Adresiniz: yasenya.forumlari.ne

İleti hayali 28 Tem 2008 13:26

YaSeNYA sende haklı olabilirsin.demekki bütün büyük siteler bana kıl oluyor :D çünkü bu box.to sitesinin açıklamalarını koymuştum farklı sitelere ona bile reklam yaıyorum diye attılar.Benim bildiğim gördüğüm büyük sitelerde linkler bölümü var ama forum sitelerinin tanıtımına izin vermiyorlar,belki de bana denk gelmedi şimdiye kadar senin anlattığın gibi iyi kalpli siteler :D
Kullanıcı avatarı
hayali
Destek Birimi
Destek Birimi

İleti YaSeNYA 28 Tem 2008 13:44

Demek senin şansın:) 6 yıldır bir çok büyük siteye üyeyim ve bir çogundada yöneticilik yaptım bilgilerimde forum adresim var ama ne ikaz aldım ne banlandım demek ki ben bansızlık rekoruna gidiyorum:) dedigim gibi üyeyi içerik ve dostlukla baglarsın:) reklam falan boş:))) bir domain al öyle ekle...mesela yasenya.net.tr.tc gibi ücretsizleride var:)senin şansından sanırım bu sorun;)
YaSeNYA
Kullanıcı avatarı
YaSeNYA

Forum Adresiniz: yasenya.forumlari.ne

İleti BoY_Of_HeLL 28 Tem 2008 14:14

Bazı forumlar reklama izin veriyor bazıları vermiyor... Bildiğim bir forum sitesi var orada kendi forumunu tanıtmak serbset.. Sadece bedava forumlara izin verilmiyor onun haricinde para ile kurulan forum, radyo vb. sitelerinizi tanıtabiliyorsunuz...

Ancak bazı forum siteleri ise hiç izin vermiyor.. ( Yönetim kadrosunda bulunduğum forumlardan dolayı biliyorum.. Bu forumlardan birini kapattık diğeri ise devam ediyor.. ) Veslhasıl reklam olayı tamamen o sitelerin yönetim kadrosuna kalmış birşey.. İsterlerse özel bölüm açılarak reklama izin veriliyor...
BoY_Of_HeLL

Forum Adresiniz: www.online.forumlari

Google ve Siteniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir