Elbette geçerli sebepleriniz var, güncellemeleriniz var yada yeni sürüme geçmektesiniz..
Bunları belli zaman dilimlerinde ve hızla yapmak mümkün değil mi?
Geçen haftalarda domain alma ve hizmet konusunda bazı tartışmalar şahit olmuştum bu forumda..
Bazı arkadaşlarımız domain alarak forumlari.net' e katkı yapılmasından bahsederken, diğer arkadaşımızda domain yada hostu alabilmek için geçerli sebep olması gerektiği konusunda fikir ayrılığına düşmüşlerdi...
Bu konuda düşünülmesi gerekenleri sizlere bırakıyorum..
Ücretsiz forum ile ücretli forum arasında hiçbir fark yok..
Sadece adres çubuğundaki değişiklik için insanlar domain almıyorlar..Bu da dolayısı ile belli miktardaki getirileri ve buna bağlı olarak da çalışmaları etkiliyor..
Lütfen artık gerekeni yapınız ki forumlarımız uzun süreli kapalı kalmasın..
Ve lütfen artık forumlarımızda uzun süredir devam eden aksaklılara çözüm getirin ki bizlerde sizlerin makul fiyatlarda sunduğu özellikleri satın alarak faydalı olalım..
Zaten zor bulunan üyeleri ve sohbet ortamlarını, sürekli olarak forum hatalarından dolayı kaybetmeyelim..
Ben bu işten sıkıldığımı açıkça belirtmek istiyorum..
Ve acaba diyorum....
Bir daha buradan domain almasam mı diye düşünüyorum...
Umarım fikir beyanında bulunmak yasak değildir..
Saygılarımla...
-- 05 Şub 2010 15:21 --
Her defasında başka başka uyarılar alıyoruz
- Kod: Tümünü seç
PHP Notice: in file includes/db.php on line 189: Undefined offset: 0
PHP Notice: in file includes/db.php on line 201: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource
PHP Notice: in file includes/db.php on line 201: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource
PHP Notice: in file includes/db.php on line 290: Undefined variable: link
PHP Notice: in file includes/db.php on line 290: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource
PHP Notice: in file includes/db.php on line 290: Undefined variable: link
PHP Notice: in file includes/db.php on line 290: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource
PHP Notice: in file includes/session.php on line 34: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at includes/functions.php:145)
PHP Notice: in file startup.php on line 356: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at includes/functions.php:145)
PHP Notice: in file startup.php on line 357: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at includes/functions.php:145)
PHP Notice: in file startup.php on line 358: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at includes/functions.php:145)
PHP Notice: in file startup.php on line 359: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at includes/functions.php:145)
PHP Notice: in file startup.php on line 360: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at includes/functions.php:145)
PHP Notice: in file startup.php on line 361: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at includes/functions.php:145)