Anlıyorumki benim söylediğim yanlış anlaşıldı.
Ben konular içinde görünen profillerden şakayet eden demek istemiştim.
Burdan sonra ben kimse cevap vermem.
Saygılar.
| Dikkat! |
|---|
|
Lütfen soru sormadan önce : announces/soru-sorma-destek-alma-sablonu-t10034.html Dikkat : 27.05.2010 tarihli datacenter'dan kaynaklanan bir arıza nedeniyle kesinti yaşanmaktadır. Sorun kısa sürede çözülecektir |
Yetkili: Genel Yetkili

Hay ellerine sağlık Necati kardeşim, inşallah herkes kendine göre bir pay çıkarmıştır..necati yazdı:Burda yönetici arkadaşlarımız bir konu açmış ve hangi eklentilerden ve neden dolayı memnun değilsiniz diye;
Forum yöneticisi arkadaşlarımız kendilerine göre, forumları içerisinde ki, aksaklıkları ve eklentilerdeki sorunları bildirecek ki, yönetim olarak daha kalıcı ve sağlam bir yapı sağlanacak.
Burda ki sorunun cevapları, unutmayalım ki bizim vereceğimiz cevaplara bağlıdır.
Kimse bunların altında şikayet etmek gibi bir art niyet aramasın.
Amaç kalıcı ve sağlam bir yapının temelini atmaktır. Bütün arkadaşlarımız buna uygun davranırsa seviniriz.

BoY_Of_HeLL yazdı:Hay ellerine sağlık Necati kardeşim, inşallah herkes kendine göre bir pay çıkarmıştır..necati yazdı:Burda yönetici arkadaşlarımız bir konu açmış ve hangi eklentilerden ve neden dolayı memnun değilsiniz diye;
Forum yöneticisi arkadaşlarımız kendilerine göre, forumları içerisinde ki, aksaklıkları ve eklentilerdeki sorunları bildirecek ki, yönetim olarak daha kalıcı ve sağlam bir yapı sağlanacak.
Burda ki sorunun cevapları, unutmayalım ki bizim vereceğimiz cevaplara bağlıdır.
Kimse bunların altında şikayet etmek gibi bir art niyet aramasın.
Amaç kalıcı ve sağlam bir yapının temelini atmaktır. Bütün arkadaşlarımız buna uygun davranırsa seviniriz.
Sanırım bende meramımı anlattığıma göre fazla söze hacet yok, yönetim ilgilenirse benim ve sitem için çok iyi olur...

Baştan beri söylüyorum, olması mümkün ise sonuna kadar söyleyeceğim..BoY_Of_HeLL yazdı:Madem memnuniyetsizliklerimiz soruldu yazalım..
Cinsiyet modülü sadece profillere baktığımızda olsa da avatarın altında gözükmese nasıl olur?

Geliştirilen Eklentiler ve Temalar
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir