| Dikkat! |
|---|
|
Lütfen soru sormadan önce : announces/soru-sorma-destek-alma-sablonu-t10034.html Dikkat : 27.05.2010 tarihli datacenter'dan kaynaklanan bir arıza nedeniyle kesinti yaşanmaktadır. Sorun kısa sürede çözülecektir |
Yetkili: Genel Yetkili

doktorlarforum yazdı:forumlara en son eklediğiniz tema çok güzelmiş ben mavilimi bıraktım bu tema hepsinden çok güzel bence son eklenilen tema geliştirilmeli.adını unuyyum ama.her taraf koyu mavi renkti
furkancelik yazdı:doktorlarforum yazdı:forumlara en son eklediğiniz tema çok güzelmiş ben mavilimi bıraktım bu tema hepsinden çok güzel bence son eklenilen tema geliştirilmeli.adını unuyyum ama.her taraf koyu mavi renkti
Eğer kastettiğin tema şuanda sitende kullandığın temaysa bana ismini verebilirmisin???Gerçekten çok güzelmiş..
YaSeNYA yazdı:x-static temasini yukleledim çok güzel ama sorun var:( 'Forum Icon Legend Yeni iletiler Yeni ileti yok Subforum
New Posts
Subforum
No New Posts
Forum Locked
New Posts
Forum kilitli
No New Posts
Redirect
bunlar çalşmiyor:( ve yeni katogori ve forum oluşturamuyorum![]()
http://www.yasenya.forumlari.net

FrOmmHeLL yazdı:Eet aynısı bana oluyo forumlar katogarileri açamıyorum yönetim panelinde açtı gözüküyo fakat foruma girince gözükmüyo ?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir