| Dikkat! |
|---|
|
Lütfen soru sormadan önce : announces/soru-sorma-destek-alma-sablonu-t10034.html Dikkat : 27.05.2010 tarihli datacenter'dan kaynaklanan bir arıza nedeniyle kesinti yaşanmaktadır. Sorun kısa sürede çözülecektir |
Yetkili: Genel Yetkili

carpediem911 yazdı:Ben toplu halde herhangi bir yazı veya resimleri bir siteden kopyalayıp yapıştırdıktan sonra gönder dediğimde çok az karakter girdiniz hatasını alıyorum bu sorunu şablon olarak da sormuştum başka arkadaşlarda bu sorunu yaşadıklarını söylemişlerdi. Bu sorun çözülecek mi acaba çünkü çözülmezse bence gelişmiş cevap eklentisinin hiçbir anlamı kalmıyor yani örneğin resimleri toplu halde bir kerede ekleyemedikten sonra normal cevaptan ne farkı kalıyor ki.

carpediem911 yazdı:Ben toplu halde herhangi bir yazı veya resimleri bir siteden kopyalayıp yapıştırdıktan sonra gönder dediğimde çok az karakter girdiniz hatasını alıyorum bu sorunu şablon olarak da sormuştum başka arkadaşlarda bu sorunu yaşadıklarını söylemişlerdi. Bu sorun çözülecek mi acaba çünkü çözülmezse bence gelişmiş cevap eklentisinin hiçbir anlamı kalmıyor yani örneğin resimleri toplu halde bir kerede ekleyemedikten sonra normal cevaptan ne farkı kalıyor ki.
carpediem911 yazdı:carpediem911 yazdı:Ben toplu halde herhangi bir yazı veya resimleri bir siteden kopyalayıp yapıştırdıktan sonra gönder dediğimde çok az karakter girdiniz hatasını alıyorum bu sorunu şablon olarak da sormuştum başka arkadaşlarda bu sorunu yaşadıklarını söylemişlerdi. Bu sorun çözülecek mi acaba çünkü çözülmezse bence gelişmiş cevap eklentisinin hiçbir anlamı kalmıyor yani örneğin resimleri toplu halde bir kerede ekleyemedikten sonra normal cevaptan ne farkı kalıyor ki.
flood yapıyorum kusra bakmayın ama bu sorun çözülecek mi ?çalışılıyor mu?yoksa halledilemez bir sorun mu bilgimiz olsun isterim, şimdiden teşekkürler.

Özgür yazdı:bu sorun bizden kaynaklanmıyor. Kopyaladığınız sitenin html yapısı ile ilgili bir sorun

Bu forumu görüntüleyenler: Yahoo [Bot] ve 1 misafir